Schoolfotografie

Een jaarlijks weerkerend fenomeen op alle scholen: de schoolfotograaf.

Dikwijls een weinig sprekende foto op een witte achtergrond. Dimitri vindt dat die schoolfoto echt creatiever kan, dat hij van elk kind een creatieve, stijlvolle foto kan maken. Tijdens zijn jarenlange ervaring als schoolfotograaf in Spanje leerde hij hoe hij de kinderen op een spontane manier voor de lens kan brengen. Op zo'n manier dat elk kind op de foto staat zoals hij écht is. Foto's waar zowel de kinderen als de ouders met plezier op terug kijken. 

De schoolfoto's kunnen het hele schooljaar door worden gemaakt. Maar de voorkeur van de meeste scholen gaat uit naar het najaar. Dus bij het begin van het schooljaar, wanneer de kinderen nog een mooie kleur hebben van de voorbije vakantie.

Kies je toch liever voor een klassieke portretfoto op witte achtergrond, dat kan natuurlijk ook. 

Neem contact op voor een afspraak

 

 

Voordelen de schooldirectie

  • Tevreden kinderen, ouders en grootouders.

  • Een eenvoudig administratief proces. Loopt er iets mis met de online bestelling? Geen zorg voor de school. De ouders kunnen rechtstreeks contact opnemen met de leverancier en problemen worden opgelost.

  • Ouders betalen online en de foto's worden ofwel geleverd via de school ofwel rechtstreeks naar de ouders thuis gestuurd.
    Dus geen administratie van ontvangen cash of afpunten van betalingen via de schoolrekening

  • De school ontvangt gratis fotoproducten voor de school en leerkrachten en alle foto's digitaal voor de administratie

 

De stijl van fotograferen

Dimitri Janssens stelt zijn jarenlange ervaring en enthousiaste persoonlijkheid in voor het creëren van spontane, sprekende foto's. Voor elk kind wordt de tijd genomen tot het juiste gevoel er is. Kwaliteit boven snelheid. 

Leon_8750.jpg

The Special

Stijlvolle en warme foto van jullie kinderen op grijze of donkere achtergrond

Leon_8754_lr 2.jpg
SJ__6196 2.jpg

The Classic

De klassieke portretfoto op witte of lichtgrijze achtergrond

SJ__5485 1.jpg

Is dit iets voor uw school? Maak dan gauw een afspraak met Dimitri Janssens via dit formulier. Hij komt naar u toe om in detail de schoolfotografie te bespreken.

 

Contactformulier

Naam *
Naam