Een profielfoto nodig?

Je bent op zoek naar een professionele profielfoto voor op je CV, je Linkedin of Facebook profiel of op je bedrijfspagina. Misschien wel voor op je visite kaartje of als handtekening in je mail. Dan ben je aan het juiste adres.

Een goede profielfoto zegt iets over je persoonlijkheid en je professionaliteit. Je toont dat je belang hecht en investeert in jou imago en dat van je bedrijf.

Twijfel je of je wel nood hebt aan een profielfoto?
Test je huidige profielfoto op deze website: www.photofeeler.com
Aan de hand van objectieve criteria gaan anderen je foto beoordelen en krijg je inzicht hoe anderen jou foto ervaren.


Hoe ga ik te werk?

Fotografie

Eerst bespreken we aan de hand van voorbeelden welke stijl je prefereert: een witte achtergrond of toch liever een donkere met karaktervol licht.

Vervolgens ga je langs bij de visagiste die je op een natuurlijke manier maquilleert en klaarmaakt voor de foto. Geen overdreven make-up, wel je gelaatstrekken versterken. Zelfs voor mannen kan het nodig zijn om die bleke teint wat bij te werken.

Je komt voor mijn lens staan en beginnen eraan. Ik werk toe naar meerdere verschillende beelden waaruit jij er dan 2 mag kiezen die afgewerkt worden. Je kan kiezen om te wisselen van kledingstuk, of om verschillende houdingen uit te proberen. Op het einde van de sessie bekijken we samen de foto's en houden we er 2 over.

Wat houdt de basis beeldwerking in?

De foto's worden nabewerkt om ze op kleur te corrigeren, hier en daar wat contrast toe te voegen of de helderheid aan te passen. Kortom om er een mooi resultaat van te maken. 
Je ontvangt vervolgens via een link je twee gekozen profielfoto's in 2 formaten: 1 formaat voor drukwerk en 1 formaat voor je sociale media.

Wil je graag de beelden in zwart/wit? Geen probleem. Jou keuze van beelden wordt ook omgezet in zwart/wit zonder meerkost.

 

Wat moet ik aandoen of op letten als ik naar de fotoshoot kom?

Lees hier de kledingtips


Tarief

Professionele profielfoto met visagie: 85€ ex btw

Inclusief:

  • keuze uit achtergrond
  • visagie
  • 2 foto's met basis beeldbewerking
  • wisselen van kledingstuk

Professionele profielfoto zonder visagie: 55€ ex btw

Inclusief:

  • keuze uit achtergrond
  • 2 foto's met basis beeldbewerking
  • wisselen van kledingstuk